>bwahahahahahaha =D

Standard

> Assalamualaikum ~ ^_^

hehehehe …….. semalm hari yg paling sedih pernah beta dpt sejak 2 tahun … tensssion + stress

“KENAPA?….”

“SEBab exam da makin dekat [less than 2 months final sem exam ; aku ader 2 sems jer pon], next ader hal peribadi yg tetiba la terjadi ….”

tu la sebabnyaaaa . . ngee … banyak nangis semalam … huh .. air mata berlinangan bagai mencurah air ke ladang gandum !! >_< ader ker?? hahaha . . peduli aper beta . .

seterusnya, well . . . beta nak ucap terima kasih kepada seorg teman beta , seorg sahabat yg sanggup menelefon ,dan menenangkan hati yg sedang gundah gulana in … syukron ya akhi … thkz so much !! i lup u fren !!

  paper pon yg jadi, KAWAN adalh teman yg terbaik sewaktu kowg rase sedih atau gembira … seebab … dowg faham, dan cuba tenangkan aty kowg no matter what it is …

 SOKONG TAK ???
eheheheh .. k laa … nak kena s-t-O-P coz nak studyy ~ weeeee !!!! tuesday got 3 QUIZZES .
  • CHEMISTRY
  • BIOLOGY
  • ADD MATH

PRESENTATION ;

  • RESEARCH BI
  • BIOLOGY !!!



WISH ME LUCK !!  

BUBYEEE >_<


About Noor Alwani Zolkifli ( NAz )

Lioness .. HAHA . don't worry ! I won't bite you . I'm nice ;) hehe . . The one and only child. based on my own STATISTICS : ██████ 85% malas ████████ 100% mulot bising ████████100% manje ████ 50% nakal ████████ 100% comel ███████ 90% jujur ████████ 100% setia TQ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s